Ugdymo organizavimas

Ugdymo organizavimas

    

Mokslo metų trukmė

Ugdymo organizavimas 1–8 klasėse:
mokslo metai prasideda 2022 m. rugsėjo 1 dieną, baigiasi 2023 m. rugpjūčio 31 d. Ugdymo procesas 1–4 klasių mokiniams baigiasi 2023 m. birželio 8 d., 5 – 8 klasių mokiniams – 2023 m. birželio 22 d.;
ugdymo proceso trukmė 1–4 klasėse – 175 ugdymo dienos;
ugdymo proceso trukmė 5–8 klasėse –185 ugdymo dienos.

Mokiniams skiriamos atostogos:

Atostogos

Prasideda

Baigiasi

Rudens

2022-10-31

2022-11-04

Žiemos (Kalėdų)

2022-12-27

2023-01-06

Žiemos

2023-02-13

2023-02-17

Pavasario (Velykų)

2023-04-11

2023-04-14

Vasaros 1 – 4 klasės

5 – 8 klasės

2023-06-09

2023-06-23

2023-08-31

2023-08-31

Mokslo metai skirstomi pusmečiais;
numatoma tokia pusmečių trukmė: I pusmetis  2022-09-01 iki 2023-01-31;
II pusmetis 1–4 klasėms 2023-02-01 iki 2023-06-08, 5–8 klasėms nuo 2023-02-01 iki 2023-06-22;
 

Progimnazija dirba penkias dienas per savaitę:
pamokos prasideda 1–8 kl. – 8.15 val.; 
pirmokams pamokos vyksta po 35 min.;

Pamokų laikas 1 klasėse, 2–4 klasėse, 5–8 klasėse:

1 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.15–8.50

20 min.

2 pamoka

9.10–9.45

20 min.

3 pamoka

10.05–10.40

25 min.

4 pamoka

11.05–11.40

30 min.

5 pamoka

12.10–12.45

30 min.

6 pamoka

13.15–13.50

20 min.

 

2-4 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.15–9.00

10 min.

2 pamoka

9.10–9.55

10 min.

3 pamoka

10.05–10.50

15 min.

4 pamoka

11.05–11.50

20 min.

5 pamoka

12.10–12.55

20 min.

6 pamoka

13.15–14.00

10 min.

 

5-8 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.15–9.00

10 min.

2 pamoka

9.10–9.55

10 min.

3 pamoka

10.05–10.50

15 min.

4 pamoka

11.05–11.50

20 min.

5 pamoka

12.10–12.55

20 min.

6 pamoka

13.15–14.00

10 min.

7 pamoka

14.05-14.50

 

Atnaujinta: 2022-10-13
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pamokų laikas
Pertrauka
  • 1. 08.15 - 09.00
  • 2. 09.10 - 09.55
  • 3. 10.05 - 10.50
  • 4. 11.05 - 11.50
  • 5. 12.10 - 12.55
  • 6. 13.15 - 14.00
  • 7. 14.05 - 14.50
  • 8. 14.55 - 15.40
Iki naujų mokslo metų liko

SVEIKINIMAI!