Ugdymo organizavimas

Ugdymo organizavimas

Mokslo metų trukmė

Ugdymo organizavimas 1–8 klasėse:
mokslo metai prasideda 2021 m. rugsėjo 1 dieną, baigiasi 2022 m. rugpjūčio 31 d. Ugdymo procesas 1–4 klasių mokiniams baigiasi 2022 m. birželio 9 d., 5 – 8 klasių mokiniams – 2022 m. birželio 23 d.;
ugdymo proceso trukmė 1–4 klasėse – 175 ugdymo dienos;
ugdymo proceso trukmė 5–8 klasėse –185 ugdymo dienos.

Mokiniams skiriamos atostogos:

Atostogos

Prasideda

Baigiasi

Rudens

2021-11-03

2021-11-05

Žiemos (Kalėdų)

2021-12-27

2022-01-07

Žiemos

2022-02-14

2022-02-18

Pavasario (Velykų)

2022-04-19

2022-04-22

Vasaros 1 – 4 klasės

5 – 8 klasės

2022-06-10

2022-06-27

2022-08-31

2022-08-31

Mokslo metai skirstomi pusmečiais;
numatoma tokia pusmečių trukmė: I pusmetis  2021-09-01 iki 2022-01-31;
II pusmetis 1–4 klasėms 2022-02-01 iki 2022-06-09, 5–8 klasėms nuo 2022-02-01 iki 2022-06-23;
 

Progimnazija dirba penkias dienas per savaitę:
pamokos prasideda 1–4 kl. – 8.10 val.; 5–8 kl. – 8.30 val.
pirmokams pamokos vyksta po 35 min.;

Pamokų laikas 1 klasėse, 2–4 klasėse, 5–8 klasėse:

1 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.10–8.45

20 min.

2 pamoka

9.05–9.40

20 min.

3 pamoka

10.00–10.35

30 min.

4 pamoka

11.05–11.40

30 min.

5 pamoka

12.10–12.45

20 min.

6 pamoka

13.05–13.40

20 min.

 

2-4 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.10–8.55

10 min.

2 pamoka

9.05–9.50

10 min.

3 pamoka

10.00–10.45

20 min.

4 pamoka

11.05–11.50

20 min.

5 pamoka

12.10–12.55

10 min.

6 pamoka

13.05–13.50

10 min.

 

5-8 klasėse

Pamoka

Pamokos laikas

Pertrauka

1 pamoka

8.30–9.15

10 min.

2 pamoka

9.25–10.10

10 min.

3 pamoka

10.20–11.05

10 min.

4 pamoka

11.15–12.00

10 min.

5 pamoka

12.10–12.55

30 min.

6 pamoka

13.25–14.10

10 min.

7 pamoka

14.20-15.05

10 min.

Atnaujinta: 2022-05-04
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pamokų laikas
Pertrauka
  • 1. 08.15 - 09.00
  • 2. 09.10 - 09.55
  • 3. 10.05 - 10.50
  • 4. 11.05 - 11.50
  • 5. 12.10 - 12.55
  • 6. 13.15 - 14.00
  • 7. 14.05 - 14.50
  • 8. 14.55 - 15.40
Iki naujų mokslo metų liko

SVEIKINIMAI!