Gargždų „Kranto“ progimnazijos mokytojų stažuotė

  • Paskelbė : Vitės Progimnazija
  • Paskelbta: 2024-04-04
  • Kategorija: Pranešimai

„Technologijos niekada nepakeis puikaus mokytojo ir gyvo ryšio, tačiau technologijos puikaus mokytojo rankose daro stebuklus“. (George Couros)

Kad mokytojai būtų savo srities lyderiai, jiems reikia pagalbos, tad technologijos, novatoriškos priemonės jiems yra kartu ir iššūkis, ir sprendimas suspėti daugiau šiame labai greitai besikeičiančiame pasaulyje.

Vitės progimnazijos mokytojai jau ne vienerius metus gali džiaugtis modernia klasių įranga STEAM ir hibridiniam mokymuisi, kalbų laboratorijomis, priemonėmis informatikai, sensoriniu kambariu įtraukiam ugdymui, interaktyviais SMART ekranais. Taip besikeičianti mokyklos infrastruktūra žymiai labiau atliepia naujas ugdymo aktualijas, įgalina mokytojus praturtinti ne tik mokinių ugdymo procesą, bet ir pasidalinti gerąja patirtimi su kolegomis.

Šiandien mūsų mokykloje vyko Gargždų „Kranto“ progimnazijos mokytojų stažuotė „Ugdymosi kokybės gerinimas pasitelkiant inovatyvias priemones“, kurios metu svečiai galėjo išklausyti Vitės mokytojų pranešimų apie geros pamokos studijas, apie aktyvumo skatinimą, taikant individualius mokymosi stilius, apie dalykų integraciją pamokose, emocinį ugdymą. Svečiai galėjo praktiškai išbandyti Robotel Let‘s Talk kalbų laboratoriją, LearnLab, Colab platformas, virtualius akinius bei loginį mąstymą ugdančią Play math 1-2-3-4 priemonę. Dalyvavo praktinėse kūrybinėse dirbtuvėse, kurios suteikė puikių emocinių potyrių.

Refleksijos metu „Kranto“ progimnazijos mokytojai pasidžiaugė mūsų mokyklos jaunu ir kūrybingu kolektyvu bei naudinga stažuote, iš kurios išsinešė ne tik praktinę, metodinę naudą, bet ir vidinį džiaugsmą, džiugesį, sužadintą smalsumą, dėkingumą, įkvėpimą, žingeidumą. Vitės bendruomenė dėkoja svečiams už bendrystę ir užsimezgusia gražia draugyste, su pažadu aplankyti kolegas rudenį bei pasidžiaugt jų gerąja patirtimi.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas